Posted on

Om du råkat bli på smällen, kanske det är dags att flytta också?

Givet att du vill behålla barnet. Jag är inte i någon position att avgöra för dig, men ofta är det så att när man blir gravid så behöver man ha ett större boende eftersom det kommer att ploppa ut en ny människa som också föredrar att ha ett eget rum så småningom. Och om du och din partner vill fortsätta ha ett någorlunda trevligt förhållande kanske det är smart att skaffa ett större boende. Men du kanske inte vill att det skall hålla alldeles för länge heller, så du gör som du vill. Men om du vill det så tycker jag att du skall anlita en flyttfirma stockholm för din flytt. Då går den så smidigt att du knappt kommer märka att du har flyttat. Det är som en magisk sån där trolleri-pinne som trollar fram ett extra rum till er lägenhet (och eventuellt flyttar den till ett annat område som är mer barnvänligt).

smällen och flyttfirma stockholm

Garanterat värt några tusen

Säger du emot? Men då är du bara dum. Jag har (faktiskt) räknat på det här och det finns inget som säger att det inte är värt att spendera några tusen på en flyttfirma. Du kommer i princip gå jämt ut på det och att flytta på egen hand. Enda skillnaden är att ryggskottet uteblir och du fortfarande har några kompisar kvar. Nu kan du ju påstå att dina vänner gladeligen hade hjälpt dig flytta för du är en sådan bra människa. Men vi vet båda två att det inte är överhuvudtaget sant, så titta dig i spegeln nu istället och försök att vara lite mer ärlig.

Ge mig ett F

Ge mig ett L. Och ge mig en anledning till att inte anlita en flyttfirma som inte bara är dumdristig. Nej jag tänkte väl det. Tystnaden talar för sig själv. Och den som skriver artikeln får alltid rätt till slut. Men du kan alltid invända i kommentarsfältet och det tycker jag att du skall göra om du har några som helst vettiga argument mot min ståndpunkt.